Cara Untuk Mintak Clash



Yang ni untuk pompuan pulak. Boring dengan pakwe anda tapi tak tahu macamana nak clash. Apa kata anda ikut panduan kat bawah ni.dan kalau berani bolehlah cuba-cuba try test.
1. Katakan kemungkinan besar anda dijangkiti virus H1N1 semasa menderma darah.
2. Ceritakan mengenai abang anda yang terlibat dalam kongsi gelap dan selalu keluar masuk lokap tu bersifat over protect terhadap anda.
3. Kentut dengan kuat dan bersendawa nyaring semasa makan malam dengan parentnya. Lepas tu komen pasal masakan yang tak sedap langsung walhal anda bertambah 2-3 pinggan.
4. Meludah sepanjang masa setiap kali keluar dating.
5. Beritahu dia sebenarnya anda pernah melakukan plastic surgery penukaran jantina.

1 hit:

KenjiEX said...

kalau care lelaki nak mintak clash camne plak?
kalau nak tau tanye kawa
blom kapel dah clash
hahaha

Post a Comment